29 december 2005

Jutro in dan

Današnje jutro je prineslo sneg na Obalo. Pogled z moje terase delim z vami.

Dan pa je prinesel prvo številko naše revije Scripta Manent. Urednice smo ponosne nanjo. Prvenstveno gre za to, da smo zadovoljne, ker nam je uspelo privabiti pet kakovostnih in zanimivih prispevkov.

Poleg tega pa smo zadovoljne tudi zato, ker nam je k sodelovanju uspelo privabiti krog recenzentov. Vsak članek sta namreč ovrednotila vsaj po dva recenzenta. Vsem iskrena hvala za ves trud in zavzetost! Brez vas nam ne bi uspelo!

Oglejte si torej revijo, preberite prispevke in sporočite svoje vtise. Lahko kar tu, lahko tudi anonimno, lahko pa tudi na naslov revije. Veselo branje!

P.S. Pa srečno v novem letu!

1 komentar:

Unknown pravi ...

Lep pozdrav izpod 2 m snega v Mojstrani! Ce bi jaz prilepila fotografijo, bi si lahko ogledali zimsko pravljico. Spluzena je samo glavna cesta, vaske steze pa so povsem neprevozne. Tako "odrezana od sveta" imam cas prebirati clanke v Scripti Manent.

Med branjem se mi kar naprej podi po glavi, da so vsi ti clanki tako zanimivi in koristni, da enostavno ne smejo ostati neprebrani. Promovirati moramo revijo in se trudim domisliti nacina, kako to narediti. Kdorkoli se spomni ucinkovite poti, naj zamisel posreduje v blog. Zaenkrat naj zadosca, ce obvescamo sorodne strokovne duse po nasih osebnih kanalih.

Lep pozdrav in toplo pricakovanje novega leta.

Melita