05 september 2011

(Ponovno) Skok v kvalitativne vode

Vroč začetek septembra smo v SDUTSJ osvežili s ponovnim pljuskom v kvalitativne raziskave na Ljubljanski Ekonomski fakulteti pod vodstvom izr. prof. dr. Karmen Erjavec. Tam smo se potikali kar 3 dni – krasno zastavljen in zelo praktično naravnan program, energična Karmen, polna idej, anekdot in humorja ter vedno poživljajoča družba članic SDUTSJ so poskrbeli za neboleče slovo od poletja in iskriv, deloven zagon novega šolskega leta. Zdaj pa novim doživetjem naproti - s tisoč in eno raziskovalno idejo, kompasom, zemljevidom in najboljšo družbo!




4 komentarji:

Anonimni pravi ...

Super, Saša, hvala za tole. Violeta

Saša pravi ...

Khm... malčk dopolnila fotke... mi jih je uspelo kar nekaj izpustiti.

Vida pravi ...

Hvala Saša, da si fotkala in pripravila tak super pregled dogajanja z delavnice. Najbolj všeč mi je, da si uspela ujeti kreativne iskrice v očeh udeleženk, po čemer je videti, da vas je Karmen res znala pritegniti in da so bili ti trije dnevi zelo uspešni.

Sarolta pravi ...

Bilo je res enkratno! Vsebina je bila odlično pripravljena. Poznate tisti aha občutek? Bilo je točno tisto kar rabimo pa nismo vedele. Melita ima prav: začeti je potrebno z raziskavo in aplikacjo naučenega kar takoj. Hvala za te slike, Saša! Super si ujela razpoloženje med nami. Vražje dobre smo, ko se zberemo. Hvala vsem za nepozabne dni. :)