14 februar 2006

Skupščina

Na skupščini vsakega društva prečešemo, kar je bilo narejenega v preteklem obdobju. Spomnimo se tudi, kaj je še potrebno postoriti. O tem se bomo pogovarjali danes popoldne.

Prisluhnili bomo tudi dvem kolegicam, Zorki in Dubravki. Prva bo z nami delila svojo raziskavo o spremembah pri izvajanju tujega jezika stroke, ki jih prinašajo bolonjske smernice, druga pa raziskavo o izobraževanju in vodenju učiteljev pri uvajanju problemsko naravnanega učenja.

Rada bi z vami delila fotografije naših predsednic, ki so pomembno vplivale na obstoj in razvoj našega društva. Spletni dnevnik nekega društva mimo tega pač ne more.

Prva predsednica: Nada. Fotografija je bila posneta na Mednarodni delavnici PBL v Poljčah.



Fotografije druge predsednice, Alenke, žal, nimam.

Zadnja fotografija kaže Melito in Violeto na popoldanskem sprehodu po Sečoveljskih solinah. Melita je žezlo dobila od Alenke, Violeta pa od Melite.


Se še kdo spomni, kdaj smo ustanovile naše društvo?

4 komentarji:

Unknown pravi ...

A se hecaš, Šarolta? Saj obstaja arhiv in zapisniki in zapis zgodovine, ko smo se pridruzevali TESOL, in zapis za PR pred PBL mednarodno delavnico.
Naj iščem?

Sarolta pravi ...

Ne, ni potrebno iskati. Bila sem zraven, ampak se ne spomnim več, katerega leta je to bilo. A vidiš, da tudi ti nisi znala kar tako z rokava stresti odgovor.

Centrifuzija pravi ...

Mamiiiiii na internetu. :)

(Se opravičujem, ampak se nisem uspela zadržati, ker ste mi res super s tem blogom vred.)

Sarolta pravi ...

Tamara, to je pa velik kompliment za nas. Res hvala.